| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Drizzit
|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2006 13:16 Temat postu: toyota celica |
|
|
toyota celica silnik: 2,0gt 16V twin cam , 158KM. zawieszenie: seryjne, wnetrze: elektr. szyby, el. lusterka, fotele kubelkowe (regulowane elektr.). zew.: lotka na klapie, zderzaki i progi renomowanej firmy tuningowej. _________________ WDK 008 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2006 13:16 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
asdawdsavabsdasdsa
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2025 13:56 Temat postu: |
|
|
| Cześć wszystkim! Zaczęło się od przypadkowego kliknięcia na https://plinko.net.pl podczas przerwy w pracy. W naszym kraju lubię, gdy gry nie są przesadnie skomplikowane, a ta idealnie wpisuje się w ten trend. W Polsce coraz więcej osób gra w coś prostego, co nie wymaga godzin nauki. Po kilku sesjach miałem spore wygrane, które naprawdę poprawiły mi humor po ciężkim tygodniu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kare141
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2025 11:58 Temat postu: Czy Celica to już klasyk |
|
|
ześć wszystkim!
Od jakiegoś czasu zastanawiam się – czy Waszym zdaniem Toyota Celica (szczególnie generacje T18–T23) można już uznać za klasyka? Patrząc na to, jak mało ich zostało na drogach, jak unikalnie wyglądają w porównaniu do nowych aut i jaką mają historię w motorsporcie – coś w tym chyba jest.
Sam jeżdżę Celiką VII generacji i coraz częściej ludzie zaczepiają mnie na stacji czy parkingu z pytaniami, co to za auto i czy nie chcę sprzedać. Ceny zadbanych egzemplarzy też idą w górę – co jeszcze parę lat temu było nie do pomyślenia.
Jak to widzicie? Czy Waszym zdaniem Celica ma potencjał na youngtimera/klasyka? A może już nim jest? Czy warto ją trzymać i inwestować, czy to po prostu dobrze wyglądający daily?
Chętnie poczytam Wasze opinie – niezależnie od tego, czy macie Celikę od lat, czy dopiero planujecie kupno.
Pozdrawiam!
Blog o Frankach] _________________ FanM |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2025 11:58 Temat postu: |
|
|
|