Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 11:42 Temat postu:
no nie wiem ziom co o tym sadzic.. wg mnie to proponowany przez ciebie dzial nie mialby zbyt wielu tematow.. a dzial moznaby zrobic gdyby naprawde bylo co i obszernie pisac..
wiec moze pozostanmy przy temacie "zaprzyjaznione kluby" w dziale "nowosci". mozesz sie tam wyzywac do woli
no nie wiem ziom co o tym sadzic.. wg mnie to proponowany przez ciebie dzial nie mialby zbyt wielu tematow.. a dzial moznaby zrobic gdyby naprawde bylo co i obszernie pisac..
wiec moze pozostanmy przy temacie "zaprzyjaznione kluby" w dziale "nowosci". mozesz sie tam wyzywac do woli
ehhh.... bez sesu leje juz na to... ku... forum ma sie z zalozenia rozwijac wyjdzie sie z pomyslem to juz tylko krytyka a na co a po co?! wkur... sie mozna.... _________________ Sey 010
Oo... Kolega sie zdenerwował Proponuje zebyscie omowili to przy jakims piwku Moze znajdziecie jakis consensus bez zadnych klotni itp POZDRO _________________ ...::: Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Zycie :::...